Het KeienvoorKeien-fonds is een fonds dat financiële ondersteuning biedt aan vrijwilligers die het functietarief voor een Lourdesbedevaart niet volledig kunnen betalen. Het is met name bedoeld voor jonge vrijwilligers in de leeftijd van 18 t/m 25 jaar.

Met deze ondersteuning hopen wij (jongere) vrijwilligers een ervaring te bieden die ze nog lang zal heugen. Een bedevaart of pelgrimstocht is immers een ervaring die je voor de rest van je leven meedraagt.
 
Je inzetten voor anderen is een waardevolle basis van het christelijk geloof. Tijdens een bedevaart wordt die inzet van je gevraagd. Dat brengt je dichter bij de ander, jezelf en misschien wel dichter bij wat christenen God noemen. Het grote voorbeeld daarin is Jezus. Hij liet zien wat liefde voor anderen betekent en hoe je dat kunt doen. Gewoon, door anderen die aandacht te geven die ze verdienen.

Wil je meer weten wat het KeienvoorKeien-fonds voor jou kan doen of wat jij voor het KeienvoorKeien-fonds kunt doen, ga dan naar de website van het KeienvoorKeien-fonds. Hier tref je informatie aan over hoe je een aanvraag voor een bijdrage kunt doen. Maar ook zie je hier wie er de afgelopen jaren zijn gekozen tot ‘Kei van het jaar’. Allemaal mensen die ons fonds een warm hart toedragen. Heb je nog vragen en suggesties om de website te verbeteren, schroom niet ons een mailtje te sturen. Het adres tref je aan op de website.
 

Diny en Henk Smits