Met VNB uw eigen groepsreis ontwikkelen

U heeft er vast wel eens over nagedacht, op reis gaan met uw eigen groep. Er is niets mooier dan samen op reis te gaan en te reizen naar die plaatsen die een bijzondere plaats innemen in de rijke katholieke traditie van het katholieke geloof. U kunt bijvoorbeeld met eigen ogen zien waar de verhalen uit de bijbel zijn ontstaan en de bijbel hierdoor beter begrijpen.

Het organiseren van een groepsreis doen wij graag voor u, zodat u volledig verantwoord op reis gaat. VNB is lid van vele brancheorganisaties waaronder de ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en de NBAV. Kortom een veilig en vertrouwd gevoel.

Iedereen kan met VNB een eigen maatwerkreis ontwikkelen of u nu een parochie, koor, bisdom of vereniging bent. Heeft uw groep zorg nodig tijdens de reis? VNB is zeer ervaren in het organiseren van diverse zorgreizen.

Als eerste zullen wij samen met u een programma samenstellen dat aan al uw wensen voldoet. Na het samenstellen van het programma krijgt u van ons een prachtige offerte waarin alle onderdelen van de reis zijn opgenomen.

De volgende stap is dat u van ons uw eigen webpagina krijgt op onze website om zo uw reis te promoten en het digitaal boeken mogelijk te maken voor uw groep. Ook krijgt u een op maat gemaakte groepsfolder die wij naar uw adressenbestand kunnen versturen.

Op reis gaan naar die bijzondere bestemmingen vergt enige voorbereiding en daarom organiseren wij een aantal informatieavonden voor uw groep. Tijdens deze avonden bespreken wij de reis en zijn mensen in de gelegenheid om vragen te stellen.Alle aanmeldingen zowel digitaal als per post worden door ons kantoor verzorgd. Dit betekent dat u geen financiële administratie heeft. De factuur wordt direct aan ons betaald.

Tijdens de reis krijgt u reisleiding van VNB mee. Dit om alle zorgen uit uw handen te nemen. Ter plaatse zult u worden rondgeleid door een ervaren Nederlandse gids. Tevens is ons kantoor tijdens de reis 24 uur per dag bereikbaar voor u en uw groep.

 

Eerst zelf op oriëntatie?

Wilt u eerst zelf op reis om te kijken of het land wat voor uw groep is? Dat kan met onze VNB oriëntatiereizen. Tijdens deze reis krijgt u een goed beeld van wat het land te bieden heeft en wat u juist wel en niet in uw programma wilt. Indien u na het maken van de oriëntatiereis besluit om met uw groep op reis te gaan dan krijgt u de reissom terug.

 

Klik hier voor de 8-daagse oriëntatiereis naar Israël
Klik hier voor de 5-daagse oriëntatiereis naar Rome

 

Start nu met het ontwikkelen

Bel ons nu om uw wensen door te geven en samen met VNB de groepsreis van uw dromen te ontwikkelen. Telefoon (073) 681 81 11

 

U kunt er ook voor kiezen dat wij u bellen. Vul het onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Naam:  
Telefoonnummer:  
E-mail adres:    
Interesse in groepsreis naar:  
Snel een reis zoeken

  • Land
  • Plaats
  • Vertrekperiode
  • Reisduur
  • Soort reis
  • Groep
  • Faciliteiten
  • Vervoer
  • Accommodatie